Facebook Kena Block Di Sekolah !!

buka web kena bolck


Assalamualaikum !!

Facebook tak boleh buka di sekolah ??
Bos block Facebook di pejabat ??
Cikgu tak dapat online dah ??
Jangan risau, itu mudah saja
Kali ni admin nak share cara bagaimana nak buka laman web yang sering kena blok di Pejabat, sekolah atau mana-mana wifi..

Kerajaan sebenarnya melarang kita berfacebook di tempat-tempat kerja kerana risau kita terlalu leka sehingga mengabaikan kerja yang telah diamanahkan.
Kerajaan juga risau pelajar-pelajar sekolah bawa handphone di asrama dan buka laman web yang tidak berfaedah dan mengabaikan pelajaran sekolah.

Admin share trick ni hanya untuk korang yang nak berfacebook sahaja,
Ingat !! Jangan salah gunakan trick ni ...


Ikut Step Di Bawah :

Sila Copy salah satu Proxy Ip di bawah :-


 
*Klik Utk Update Baru*  (05/Ogos/2016)

  
218.161.34.107

201.234.239.28

195.40.6.43

190.202.22.171

128.199.184.159

128.199.115.31

69.58.50.149

65.254.5.80

37.187.125.39

52.30.189.213



Singgah Juga : Cara Lajukan Internet / Broadband



IKUT GAMBAR DI BAWAH =















Paste Proxy Ip tadi


Kini anda tak perlu risau dah sebab anda boleh online dimana-mana tempat...

Rakan anda pasti terkejut dan kagum melihat kehebatan anda, share lah blog admin agar menjadi ilmu yang bermanfaat untuk semua orang !!
Semoga Berjaya buka Facebook yang kena Block !!

Pastikan PORT sentiasa 8080



* PROXY IP sentiasa ditukar dari semasa ke semasa


Facebook Kena Block Di Sekolah !! Facebook Kena Block Di Sekolah !! Reviewed by Unknown on 3:09 AM Rating: 5

9 comments:

  1. Replies
    1. Ok, sudah diupdate Disember !!
      Thanks melawat

      Delete
  2. dah set sprt yg ditunjukkan. mggu lps boleh. mggu ni dah x boleh plak. dia nak user name & password plak. dia guna webroot, web security servis.
    ada ikhtiar lain.
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tuan krana rajin lawat blog ni, InsyaAllah nnti saya akan Fix problem ni dan publish post baru TRICK LAIN buka web yang diblock ....

      Delete
  3. tq. blog yg bermanfaat. Insya Allah sy x salah guna

    ReplyDelete
  4. ADA UPDATE TERKINI LAGI KE TUAN?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaa.. proxy telah di updated terbaru 05/Ogos/2016
      Boleh klik link yang diberikan pada Post saya di atas..

      Trima kasih berkunjung !!!

      Delete
  5. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete

SPAM Comment NOT ALLOWED !!

Powered by Blogger.