1001 Ayat Pick Up Line Antarabangsa - Power punya Ayat !! cia-cia


This is Ayat Pick Up Line.. cia-cia antarabangsa 

Note : Dengan keizinan admin @PickupLineMy di Channel Telegram.. sesiapa yang nak join boleh terus ke channel telegram.me/PickupLineMy . Semua ayat yang akan di share ini adalah Copy Paste daripada semua jenis pick up line dan saya ambil yang power-power.



1001 Pick Up Line 


-----------------------------------------------------------------------------------------------
L: Uish..manisnye mamak ni buat air. nak bunuh org ke. Cuba awak rasa.,
P: Biasa je.Tak manis sangat pun.,  L: oh sorry2. saya minum sambil tengok awak tadi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
L: Awak tahu doraemon"?, P: Tahu...
L: Awak tahu kan,doraemon boleh keluarkan apa saje dari poket depan dia tu kan., P: Tahu.
L: Tapi, satu je yang awak tak tahu, yg doraemon tak boleh keluarkan awak dari fikiran saya.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
L: Sikitnya awak makan. P: Nak kena diet. Nanti tak muat baju raya.
L: Biarlah tak muat baju raya. Yang penting awak sentiasa muat dihati saya.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
(L) Awak asal Setapak ke? (P) Saya asal Seremban. knape?
(L) Ohh saya ingat Setapak, dekat skit nak melangkah ke hati awak. setapak je.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------
 L: Awak. Jom ikut saya ke balai. awak dah curi hati saya. 
 P: Hambaarrr. curi hati pun nak kena report ke?
 L: Bukan buat report, ke balairaya buat kenduri kahwin kita.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
L:  "cube awk kira ikut turutan dari 1 sampai habis"
P: "eh awk nie.. Memang x kan habis la" 
L: "mcm tu la pengiraan cinta saya kt awak yg x kn prnah habis"

-------------------------------------------------------------------------------------------------
(P) Dalam banyak banyak pintu, pintu ape yang selalu terbuka?
(L) Pintu hati saya untuk awak... ciaa
(P) Salah, Pintu taubat Allah sentiasa terbukaa, takkan pernah tutup sehingga kiamat.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
(L) Hobi I main GoCart u tau. (P) ye ke?
(L) ye.sebab I nk go kat hati U.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 L: Maafkan saya, muka cik ni sebijik sama macam isteri saya yang pertama.
 P: Oh yeke. Encik ada berapa orang isteri ?  L: Saya belum pernah berkahwin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 (L) awak, minta no. akaun bank. (P) awak nak buat ape?
 (L) saya nak deposit maskahwin. book siap2 takut orang lain ambil awak.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
(L) eh cik ade nampak barang sya jatuh tadi? Waktu sya lalu sini tadi?
(P) barang ape? xde pun..  (L) hati saya. Jatuh kat sini td. mana ada org lain dh. Cik ambil kan?
(P) Entah la... anji*g kutip kot. (L) erk..

-------------------------------------------------------------------------------------------------
L: Remember me? I am Joe?
P: Joe who?  L: Joedoh awak..

-------------------------------------------------------------------------------------------------
L: Cantik la baju pink awak ni..., P: Buta warna ke ??. Ni purple la...,
L: Biasa laa, cintakan boleh membutakan.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Bf : Aina oh Aina, Gf : Sape tu, awak curang eh?,
Bf : Eh mane ada., Gf : Habis tu ape!, Bf : Ainak kahwin dengan you.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
(P) :-( sampai hati awak.  (L) laa knape ni?
(P) saya mimpi awak tak belikan mainan untuk anak kita nanti.

------------------------------------------------------------------------------------------------
L: awak ni macam orang susah la?  P: kenapa ?
L: susah untuk dilupakan

------------------------------------------------------------------------------------------------
L: awak, nak balik kampung ke ??  P: haa ye ...
L: nak kirim boleh ?  P: kirim apa?
L: kirim salam kat mak ayah awak

------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------
Awak nak tau tak. mykad awak dengan mykad saya kalau bergabung boleh hasilkan mykid.
Tak percaya cubalah...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hai , nama pendek Aliff

Nama panjang ALIFYOU !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
"nak iftar kat mana nanti?"

"iftara you i tak lalu nak makan"

--------------------------------------------------------------------------------------------------
 Boleh tak saya nak ambik gambar awak?
Nak tunjuk bukti kat kawan yang bidadari syurga memang wujud.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Kalau saya yg cipta semua huruf ABC saya akan letak huruf  I dekat dengan U.
Mana boleh I n U jauh-jauh .

-------------------------------------------------------------------------------------------------
U ni ibarat matahari, i pulak ibarat aiskrim, bila u senyum i pun cair

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Awak tau apa beza awak dan habuk?
  Habuk masuk mata saya, awak masuk hati saya.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
.
.
.
.
.


Nanti Saya Updated lagi ayat Pick Up Line.. Sabar ye !!
1001 Ayat Pick Up Line Antarabangsa - Power punya Ayat !! cia-cia 1001 Ayat Pick Up Line Antarabangsa - Power punya Ayat !! cia-cia Reviewed by Amin Azroi on 2:49 AM Rating: 5

4 comments:

  1. Power lah ayat pick up line dia ni.Terbaik...

    ReplyDelete
  2. mana lagi .kata 1000 pickupline nape sikit jew😡

    ReplyDelete

SPAM Comment NOT ALLOWED !!

Powered by Blogger.