Laman 8share SCAM ke BETUL ??



Assalamualaikum...

Dah lama admin tak update blog ni, rase rindu pulak nak update.
rasanya korang pernah dengar pasal laman web 8share. 8share adalah satu laman yang terkenal dengan cara dapat duit dengan mudah tanpa sebarang modal 1sen pun.
Betul ke !!  8share ni sebenarnya dibawah kerajaan malaysia, jadi laman web ini adalah BETUL/NOT A SCAM !!

Kerja kita adalah share iklan-iklan dalam 8share. 1 iklan yang diklik akan masuk RM0.20 sen. kalau 50 orang klik RM10.

kita boleh cash out pembayaran ini melalui BANK (minimum RM50).
8share tak akan ceroboh akaun kita, so jangan risau.

Boleh daftar 8share disini --> 8share.com

boleh tengok acc admin dah ade banyak dah duit.. Alhamdulillah, hasil kerja keras admin. ni pun sebab jarang sangat share, tu pasal sikit sangat.






cara 8share ini adalah kita tolong share iklan-iklan yang terdapat dalam 8share.. banyak laman web kita boleh share di laman sosial, C0nToH: blog, facebook, twitter, whatsapp.




 kalau nak belajar dan penjelasan lebih lanjut boleh klik sini -->  Cara Pendaftaran 8share dan Tutorial



Boleh daftar 8share disini --> 8share.com
Laman 8share SCAM ke BETUL ?? Laman 8share SCAM ke BETUL ?? Reviewed by Unknown on 3:21 AM Rating: 5

2 comments:

  1. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know you can get them AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete
  2. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals delivered to your mobile phone every day.

    Start following our trades NOW & gain up to 270% daily.

    ReplyDelete

SPAM Comment NOT ALLOWED !!

Powered by Blogger.