Trick Adf.ly Gandakan DUIT dengan Pop Ads !!

Trick Adf.ly Gandakan DUIT


Assalamualaikum...


Seperti sebelum ni, saya ada post mengenai cara buat duit dengan Shorten Links !!
Tapi trick kali ni lain sikit...

Apa yang lainnya ??
Mungkin ramai yang masih tak tahu bahawa kita boleh GANDAKAN DUIT kita melalui Adf.ly .
Seperti yang kita tahu, Adf.ly ni memang kedekut sikit nak bagi duit banyak melalui shorten links.

Siapa yang baru nak berkenalan dengan Adf.ly ni, boleh Daftar Adf.ly .

Tapi, sebenarnya kita silap. Siapa yang join bawah Adf.ly ni memang boleh buat untung besar sebab banyak lagi kaedah lain untuk kita perolehi wang melalui Adf.ly ni .
Tapi ingat, ini untuk kita yang ada Blog atau Website sendiri je yang boleh gandakan duit ni.
Salah satu kaedah yang saya nak share di sini ialah cara GANDAKAN DUIT dari Adf.ly dengan Pop Ads.

Apa itu Pop Ads ??
Pop Ads ni adalah iklan Popup windows daripada pengiklan Adf.ly yang akan muncul secara automatik apabila vsitors melawat blog anda . Jadi, setiap visitors yang melawat blog kita dan muncul Popup windows, kita akan dibayar melaluinya.. Berapa bayarannya pun tak tahu .. haha


Daftar Adf.ly Di Sini !!


Tanpa penjelasan panjang, ni saya nak tunjuk hasil Pop Ads yang diperolehi dari blog ni ...


Saya punya earning ni pun masih belum banyak lagi..
Saya ada survey artikel orang lain pasal Pop Ads ni. gila betul !! setiap hari dia berjaya perolehi sampai lebih $2 dollar setiap hari ...
Kalau blog kita lebih daripada 2000 visitors setiap hari, Lagi banyak yang kita perolehi.




Tengok step di bawah cara letak Pop Ads pada blog :-


 1. Selepas Login ke Adf.ly Publisher, pergi ke bahagian "Tools". 
2. Klik pada " Pop Ads ".
3. Copy HTML anda seperti gambar di atas !!




Kemudian, pergi ke Blogger >> Layout





Klik " + Add a Gadget "




Pilih " HTML/JavaScript "





Paste HTML yang anda Copy daripada Adf.ly tadi seperti gambar di atas !! 
Save & selesai !!



Kalau nak test jadi ke tak !! pergi ke blog anda dan klik mana-mana artikel. 
Kalau tak keluar juga PopUp Windows, try tukar platform Chrome Browser !!
Bila muncul PopUp Window, maknanya jadi la tu !!
Kemudian try tengok hasil pendapatan anda di Adf.ly esok.




PESANAN !!
PESANAN : Kalau boleh jangan buat "Full Page Script" .
Sebab nanti sukarkan lagi visitors dan berkemungkinan tiada pengiklan yang nak sewa tapak blog anda..





Belum ada akaun ??  Daftar Adf.ly segera !!






Trick Adf.ly Gandakan DUIT dengan Pop Ads !! Trick Adf.ly Gandakan DUIT dengan Pop Ads !! Reviewed by Amin Azroi on 5:00 AM Rating: 5

3 comments:

  1. Are you looking to make cash from your traffic by using popup ads?
    In case you are, have you tried using PopAds?

    ReplyDelete
  2. Did you know you can shorten your links with LinkShrink and earn dollars from every visit to your shortened urls.

    ReplyDelete
  3. http://crewfylio.blogspot.my/2016/12/hi-korang-nak-belajar-cara-buat-website.html?m=1

    ReplyDelete

SPAM Comment NOT ALLOWED !!

Powered by Blogger.