Android: Trick Internet Percuma Celcom



Anda suka Internet ???


untuk penggemar Android yang gemar melayari Internet
tapi selalu bayar bulanan demi nak main Internet.

Jangan bazirkan wang korang kerana admin nak share trick untuk Hack Free Internet
trick ini hanya berkesan untuk pengguna Celcom ...
Ikut arahan seperti di bawah:-
1. buka setting >> wireless and network >> mobile networks >>access point name..
2. buat New APN...

NAME : free hack
APN     : celcom3g
      PROXY: 10.128.1.242
PORT  : 8080
                              MMSC: http://mms.celcom.net.my
MMS PROXY : 10.128.1.242
MMS PORT : 8080
AUTHENTICATION TYPE : PAP
APN TYPE : internet





3. savekan.. bukalah data packet.. surflah internet puas-puas.

Tekan sini jap : Iklan == Jasa anda amat dihargai !! TQ



P/S :  pastikan kadsim celcom korang tak tamat tempoh kLau nk surf free internet nie dan topup mesti bawah RM1, 
         kalau tak, die akan telan duit korang...



Trik Ni tak Menjadi ?? Jom tengok trik Hack Internet Celcom dengan Opera Mini Unblock


Tips Baru Dapat Unlimited Kuota Internet Burung Hantu


 Created By : Amin_Azr0i




Android: Trick Internet Percuma Celcom Android: Trick Internet Percuma Celcom Reviewed by Unknown on 3:07 AM Rating: 5

200 comments:

  1. macam mane ni admin..
    x berape nak jadi pon

    -HELp Me-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mau dapat uang dengan mudah lewat android? Jika ingin gunakan aplikasi whaff reward.

      1.Download aplikasi Whaff di smartphone anda, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaff

      2.Instal, dan buka aplikasi tersebut,

      3.Login dengan meggunakan akun facebook,

      4.Masukan kode invitation berikut AF38321 agar mendapat modal $0,3. Sebarkan juga kode ini ke teman-teman agar mereka bisa mendapat $0,3,

      5.Kumpulkan hingga saldo anda mencapai minimum payout ,

      6.Tukarkan saldo tersebut dengan paypal, Facebook Gift Card, STEAM WALLET, Google Play Gift Cards, dll.



      http://mcent.com/r/EWKSQ1

      Delete
    2. Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
      1) Buka link ini ☞( https://mcent.com:443/r/DHF04E untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
      2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu

      3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
      4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
      5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
      6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
      7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
      1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
      2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
      CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
      1) Login akaun mcent kamu
      2) Pilih"Temu Bual"
      3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
      4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
      NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞https://mcent.com:443/r/DHF04E

      Delete
    3. apkah ada risiko kalau kite dah x aktif dengan applikasi mcent ini adkah sye perlu membayar balik topap yg telah d beri

      Delete
    4. Hai buddyz!nk buat duit tak? konfem korg trkejut petua baru ni utk jana wang dan reload telefon anda.Mudah shj..klik sini utk baca www.kreditpercuma2017.blogspot.my
      Share tau

      Delete
  2. Trick nie hanya utk celcom dn mnggunakn android je....
    Ikut step nie btul², cube bnyk kli..
    InsyaAllah jadi ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
      1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
      2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
      3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
      4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
      5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
      6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
      7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
      1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
      2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
      CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
      1) Login akaun mcent kamu
      2) Pilih"Temu Bual"
      3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
      4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
      NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

      Delete
    2. Nie nombr saya 0196261470 pm saya boleh tolng ajar kan

      Delete
    3. Saya ada langgan intenet dan masi aktif. saya boleh guna trick nie tak ??

      Delete
  3. maksudnya x yah kena subscribe apa apa plan lah just topup buat apn tuh pastu buka paket data

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup !! Xprlu nk byr²..
      Tpi kredit msti bwh rm1, nnti die telan duit..
      Dan belum tamat tempoh. ;-)

      Delete
    2. Ok nanti saya test

      Delete
    3. as-salam...sye buat x mnjadi pon trick celcom tuu cmna

      Delete
  4. THANK BRO.., MENJADI..,

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Bnde nie kne try bnyk Kali,
      Sbb admin amik proxy dri MMS Celcom...
      InsyaAllah boleh !!

      Delete
  6. Bab internet tu yang susah . . Bila kita taip default,supl ok la . . Tapi bila kita set internet line H langsung tak timbul . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh... yg tu mmg kt sesetengh tempat je line H
      atau kt sesetengah HP..

      kalau xleh gak, biarkn line E.
      aslkn dpt main internet

      Delete
  7. salam admin..
    trik niy berfungsi utk wechat tak?

    ReplyDelete
  8. mekaseh bOs..dpt pon internet percuma..

    ReplyDelete
  9. Kenape bila dah on data nnt dia guna apn lama jgk? Dia auto tukar default apn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pstikn jgn tukr APN type ke mms, tukrkn ke Wap

      Delete
  10. dia tarik la kredit saya, mcm mna nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry bro,
      pastikn kredit bwh Rm1..
      nnti die telan duit

      Delete
  11. Admini, saya punya apn type tak ada Internet pun, yang ada default, mas, sup dengan wap je... So macam mana sekarang ni Eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukrkn kepada wap dan supl bro..
      smoga brjaya !!

      Delete
  12. sya punya dh setting dh mcm atas..bila bukak data..die trus pkai yg original apn..die x pkai yg sya buat bru ne..npe erk?

    ReplyDelete
  13. pstikan anda xtukar jenis APN ke mms..
    tukrkn ke WAP atau SUPL

    ReplyDelete
  14. trik ni da kna blockk knn?or ad yg still workks??

    ReplyDelete
  15. Bro boleh gne lg ke??klu bole printscreen setting apn tu..please bro..

    ReplyDelete
  16. klu apn type 2 kna tulis default x??sbb klu x tlis,data pket x muncul..klu tlis default bru muncul..

    ReplyDelete
  17. kalau untuk blackberry ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry bro, admin xtahu sbb admin xpakai BlackBerry

      Delete
  18. Trik ni x jdi la bro amin ....
    Boleh gtau x tntng apn type tu ....
    Kna tik yg mna stu ....

    ReplyDelete
  19. Nie klo dh abis quota msih laju lg ke?

    ReplyDelete
  20. bro yang mcc dan mnc tu mcm mna ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarkan mcc dan mnc sbb dh automatik tukar

      Delete
  21. bro, aq nk tanya kalau aq gune trick ni utk unlimited quota boleh x? aq da gune celcom mobile internet yg RM38 tu tp aq nak guna trick ni sbb nak reduce quota yg ciput tu. agk2 menjadi x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, klau nk ljukan internet
      boleh guna trik di bwah. :-

      http://hackersmode.blogspot.com/2013/12/pc-cara-lajukan-internetbroadband.html

      Delete
  22. Replies
    1. sorry bro,
      trick ni boleh pda android je ..

      Delete
  23. tq bro...msh blh guna trik ni...tp syarat wajib memang kena credit rm0...kalau tak memang dengan rakusnya celcom telan credit anda...hahaha, dlm masa kurang seminit dia telan rm5 crdit sy.....hahaha, slepas hbs credit baru la dia bagi sy surf internet sepuas-puasnya dgn unlimited download dgn kadar download 300KBps....hahaha, trima kasih skali lagi boss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, welcome bro..
      hrap internet kekal laju.
      trick ni xda limited kuota.
      boleh download bnyk full movie.
      thanks sbb singgah blog nih !!

      Delete
  24. boleh guna lagi x?...saya langgan mi38..tp dah kena capped..boleh ejas x?

    ReplyDelete
  25. bro, ni trick admin dh try dh..
    bile kuota dh nk hbis , jgn tutup packet data atau smbungn internet.
    sbb internet still laju bile buat mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masi bleh guna kh trik nie admin. .??

      Delete
  26. Bro xdpt la...aq pkai fon xperai x8 yg tlh root..puas aq cba xdpt..mntx blz bro

    ReplyDelete
  27. admin...dh try follow smua kt atas n dh tukar apn type ke default xde ape pown..pkai sox

    ReplyDelete
  28. Salam Bro yg MCC ngan MNC tu xpyh tulis ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. MCC/ MNC toe yg penting. Untuk MCC masuk kn 502, manakala MNC 19.. Jikalau telefon kmo samsung untk melihat internet itu aktif ka tidak. Go to pad dail, dan tekan *#*#526#*#*. Dan tunggu.slepas kluar data ny. Dan ada trtulis [OK] dkat status. Itu bermakna internet ada suda dlam phone kmo. Dan aktif kn data pakej. Pastu untk AUTO Network Lock On. Pegi juga pad dail *7465625*28638# . Ingat ya sbelum kmo auto network lock on. Data pakej msti aktif. Semoga brjaya.

      Delete
  29. Bro simcad 1malaysia blh buat tak?

    ReplyDelete
  30. Wauu!!!! Horly shit .!! Aqu isi jak setting ny semua dn, aktif kn data pakej. Trus ! Wechat FB, whatapps, bbm. all Notification come. ..thx admin!! U all the best. Bgtau drnk yg laen toe, klw x dpat ekses. It is just for SAMSUNG. Go to pad call n tipe *#*#526#*#* to cheak ur wlan. Okey admin all the best for ur job.. ✔

    ReplyDelete
  31. Wauu!!!! Horly shit .!! Aqu isi jak setting ny semua dn, aktif kn data pakej. Trus ! Wechat FB, whatapps, bbm. all Notification come. ..thx admin!! U all the best. Bgtau drnk yg laen toe, klw x dpat ekses. It is just for SAMSUNG. Go to pad call n tipe *#*#526#*#* to cheak ur wlan. Okey admin all the best for ur job.. ✔

    ReplyDelete
  32. Wauu!!!! Horly shit .!! Aqu isi jak setting ny semua dn, aktif kn data pakej. Trus ! Wechat FB, whatapps, bbm. all Notification come. ..thx admin!! U all the best. Bgtau drnk yg laen toe, klw x dpat ekses. It is just for SAMSUNG. Go to pad call n tipe *#*#526#*#* to cheak ur wlan. Okey admin all the best for ur job.. ✔

    ReplyDelete
  33. bgi yg detail bhh. .ndak faham pula

    ReplyDelete
  34. Admin..trick ni untuk opera standard kha?

    ReplyDelete
  35. Bro..dh cuba semua yg bro ajar...
    Berjam2 try...still x dpt..
    Cmner yer

    ReplyDelete
  36. bro knpa xdapat ??

    ReplyDelete
  37. Korang ada zello tak,, kalau ada korg cari id aku john rambai,,aku kasi ajaq cara yg pling tepat..sebb aku dh mlantak free online lbih 2 dh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro saya dah ad bro...nama zello xixau.. approve nak berguru nie.. hehe

      Delete
  38. Syaratnya ada celcom 1malaysia & celcom x2 shj yg boleh hack

    ReplyDelete
  39. Sblm pbataln servis aku topup rm5 ja,,pastu tmat tempoh pon aku boleh mlantak2 zello,youtube,dolot playstor mcm2 lg. Nk tau korang dolot zello walkie talkie n telegram nty aku kasi tau korang semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum bro...saya dah dolot zello walkie talkie n telegram spt mana bro nak kan ....id saya mujahidin (zello) saya dh add bro...boleh tunjukkan caranya...saya pengguna c1m

      Delete
    2. Salam bro..
      Mohon tunjuk ajar.
      Id lanwatie
      Tq

      Delete
    3. salam bro ni id zello waditech dah add bro accept k nak belajar skit nga bro tq

      Delete
  40. xley ler.. iskhh.

    ReplyDelete
  41. untuk pengguna postpaid boleh ke cara ni bypass limit..?

    ReplyDelete
  42. thnxx admin masi berguna...trick ni..hahaha puas aku down load

    ReplyDelete
  43. Email
    yushanif91@gmail.com

    ReplyDelete
  44. benda ni still bleh guna la..broadband pun leh gak,
    cume kena ikut cara btul2
    thank admin

    ReplyDelete
  45. Tlg pm aku,byk kali wat tk jd pun,sony wt19

    ReplyDelete
  46. Apn yg nk kna tukar tu celcom 3g internet ka celcom 3g mms?

    ReplyDelete
  47. Admin x dpt buka youtbe la

    ReplyDelete
  48. Aku dh buat jd tu mmg la,tp leh bkk fb n tgk video kat fb,bila bkk youtube,video xleh open,whatsupp,wechat,opera mini semua xleh..knp admin?

    ReplyDelete
  49. Nk download apa2 pun xleh..ada 1 cara lain,cara ni kwn aku buat.dia cuma msukkan kod rahsia kat satu setting.tp setting mn aku pun xtau,sbb dia xbg tau..tp bkn semua simcart leh jd,hy simcart yg bertuah je jd,bila dh jd leh main internet sampai lebam,nk download apa2 pun leh,wechat whatsupp semua bleh..kod yg dia msukkan tu pun aku pun xtau,aku dh puas bodek,tp dia xbg.cara ia mmg sng,xpyh wat apn baru.hy msukkan kod saje..klu sesape tau mcm ne wat cmtu,bleh kongsi disini k..

    ReplyDelete
  50. Bro mujahidin tlong trunkan bendera zello yg sya sent kat bro,, id celcom hack

    ReplyDelete
  51. Melantak sampai lebam,, per day 3gb.. sya ajarkn cara nk gosth cri id zello celcom hack

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bos..skli lg Zello. Trunkan bendera..

      Delete
    2. Bro..saya dowload zello salu offline..dya mcm xboleh bukak..wechat boleh tak ?

      Delete
    3. Saya dah add celcom hack.. nama xixau.. approve eak..

      Delete
    4. Hp xiomi x3 plan sim mgic bole ke

      Delete
  52. Ahmad nur iman..cc to celcom hack.. Zello

    ReplyDelete
  53. Id celcom hack.. Zello again..sory solat td

    ReplyDelete
  54. Bro kenapa ade certain benda xleh bukak...???

    ReplyDelete
  55. Salam admin..Aku nie sdh subscribe celcom 4G lte yg Rm 38 sebulan..dlu gna line.nie Mcm teda limited even abis kuota..Tp skrng smuanya brubah..limited sdh..jd mcm mn aku mau kasi Dia unlimited then dpt kelajuan line 4g..cara admin nie dpt ka bt gtu??..Sma aku nie betul2 baru dgn hal2 hack nie..pls teach me step by step..Blh ka..

    ReplyDelete
  56. Admin.. kalau ttup data packet..pastu buka blik..internet noe bleh guna lagi tak???

    ReplyDelete
  57. Bro....playstore,opere mini,memg xleh bukak ker? tlg bgi tips ckit admin.. internet free dah menjadi.. tpi xlh nk download

    ReplyDelete
  58. Internet free tapi tak le buka.intagram wechat opera dan yg lain tak le buka .google dan youtube jakkk.. Bagi tips admin??

    ReplyDelete
  59. thanks admin..blh laa tgk youtube dh ok sbb free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro cmna buat bg bleh tngok Utube?guide sket..tq

      Delete
  60. Dh jd..cma probs kt fb,wechat suma xleh buka..ada cara x?share sket..tq

    ReplyDelete
  61. Salam admin, berjaya tapi tidak dpt whatsap fb smua x bleh... Mcmna mo buat spya dpt whatsapp & fb... Tolong share..tq

    ReplyDelete
  62. knpa tk dpt ni? sy just nk tgk utube. boring

    ReplyDelete
  63. Mula2 saya buat jd........pas 2-3hari dah x leh connect........tolong........

    ReplyDelete
  64. Assalamualaikum...
    kpd para-para komen, admin mntk maaf krana xdpt bnyak jwb soaln korang..
    Admin dh test trick ni skali lagi dan cume browser biase je yg boleh guna..
    tpi jgn risau sbb Utube dgn fb boleh buka di browser biase..
    kalau twitter ngn whatsapp msih xboleh gune lgi. Harap Maaf, tpi spatutnye kita brsyukur sbb dh dpt internet free ni, so nk dpt free buknnya mudh..

    sila prgi ke lmn ni jap: ( http://t.co/yoqxQPR3PO )
    Terima Kasih !! :-)

    ReplyDelete
  65. tak apa admin , kami terima kasih juga pada anda! XD
    kekalkan blog ni , admin!..we love you!!

    ReplyDelete
  66. kalau masih ada langganan internet , dpt juga kah admin?

    ReplyDelete
  67. X boleh download pun.. takat buka internet 2 boleh la..

    ReplyDelete
  68. Apasal yg saya punya tak dapat admin

    ReplyDelete
  69. Replies
    1. Salam, trick ni msih boleh pkai lgi..
      tpi cume utk browser shja dn sesetngah web je boleh download pkai proxy ni.

      Admin tngah travel trick baru, Kalau ade admin share kan.
      Singgah sini jap == < http://bit.ly/XgS5AE >

      Terima ksih krana sudi lwat bl0g ni..

      Delete
    2. Sy guna hp lenovo tp,kt setting proxy dia tk bleh edit..!
      Ada ssape yg tau? Help me..!

      Jgn lupa singgah ke my blog newbie..!
      Tq?

      Https://infositeterkini.blogsport.com/?m=1

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Jgn lupa kunjungi my blog newbie?
      Bleh donlot movie2 trkini..
      Tq?

      http://infositeterkini.blogspot.com/?m=1

      Delete
  70. Internet ni bape lame tahan??

    ReplyDelete
  71. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  72. bro tak boleh pun..dah follow step by step dah

    ReplyDelete
  73. Admin sya mo share bh ne utk free internet...tp hack yg sya guna blh main wechat wasap fb...nti add sya d wechat id ciliepadie...klu blh admin pn share2 lh ilmu hack internet admin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, xkan dengan admin jer nak share. kongsi la sama cmne nak hack leh guna wassap, wechat, fb... Pls.

      Delete
  74. Masi bole lg pakai trick ni,aku Bole buka chrome.google play. Youtube. . Xperia z1 kit kat

    ReplyDelete
  75. kenapa 2-3 hari ni takde respon pakai trick ni? connect boleh.

    ReplyDelete
  76. X blh guna sdh.. Fb, play store, n webbrowser x dpt buka sdh

    ReplyDelete
  77. Blh ajar sy x..sy dh puas try tp xjd pun..id zello gpx-69

    ReplyDelete
  78. menjadi.. thanks Admin.. (y)

    ReplyDelete
  79. Solo Sniper, betul ke trik ni menjadi skrg?

    ReplyDelete
  80. hati2 ramai sepai sialkom kt dlm ni yg selalu memantau hackerz2 ni....... ADMIN SEBELUM AJR OR POST JGE2. . . . . dorg dh byk mkn duit kte sbgai pnguna sialkom tp dorg si sialkom msih lg nk tkn kita. . . . . .

    ReplyDelete
  81. Admin saya setting pastu arna kijau pegi kat celcom 3g mcm mne ni admin saye x pax internet of x pax..please

    ReplyDelete
  82. tuan punya blogger,sya nk mintak tolong .nk cari no.hp x ad.mohon boss boleh whatsaap sy 017-492 5801 fahmi

    ReplyDelete
  83. admin trick ini masi bole d gunakan ka untuk masa skrang ?
    perlu langgn internt lg ka untuk main trick ini ?
    laju ka ?

    ReplyDelete
  84. admin, anyone xleh la... please ajar saya

    ReplyDelete
  85. hmm . bleh test ni

    ReplyDelete
  86. assalamualaikum...bro nk tanya trick ni masih buleh guna lgi tk?...dan saya ada beberapa yng tk fhm...pm saya kat email:qawiem35@gmail.com atau whatsapp saya 0132112827

    ReplyDelete
  87. Bro,nie untuk semua jenis android ke???

    ReplyDelete
  88. salam bro knpa dy still tarik MB sy ye perlu kn bantuan

    ReplyDelete
  89. salam bro knpa dy still tarik MB sy ye perlu kn bantuan tlg whtssp sy bro...
    0172535030

    ReplyDelete
  90. x dpat la.. ne sebelum celcom ghost prepaid busted ke? sebab yg aku tau lepas celcom ghost prepaid busted celcom da upgrade securiti dorang.. abis kna terminate smua rats yg hack line ne... ak punya celcom ghost dan celcom bb router yg dpt free smua da kena terminate..... skrg pkai dg sja.. zzz pm plz kalu cra ne masih ble guna

    ReplyDelete
  91. Amazing! http://clanshelper.com/ - I got free CoC gems here! Get yous too in less than two minutes!! THE ONLY WORKING FREE GEMS GIVEAWAY FOR COC!!(JmyNp4lwuB

    ReplyDelete
  92. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  93. Wasap saya admin cara2 trikni..semoga allah keberkatan untuk admin dan rakan2..0175020205

    ReplyDelete
  94. Wasap saya admin cara2 trikni..semoga allah keberkatan untuk admin dan rakan2..0175020205

    ReplyDelete
  95. Slm rakan2 pmbaca smua, pe khbr?
    Dsini Sy nk sharekn trik utk pnguna digi
    klu Ada blehlh Try buat trik digi unlimited
    Dsini, http://simplestyl.blogspot.com/2015/07/trik-unlimited-digi.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join facebook group..nama group: sedut internet free my

      Delete
    2. Join facebook group..nama group: sedut internet free my

      Delete
  96. Sapa nk sofware apk trik digi..free je

    ReplyDelete
  97. SIM 30GB (Coverage Kuning)
    √Free Internet 30gb setiap bulan
    √Tiada Bayaran Bulanan
    √Tidak Perlu Jaga Credit expired
    √Bukan PSIPHON,Bukan SSH Dan Bukan OPENVPN
    √Sim Plug and Play
    √Speed 3g Max 15mbps
    √Speed 4g Max 75mbps Anda berminat?
    LIMITED ITEM...
    Terus inbox me 0193688392(whatsapp)

    ReplyDelete
  98. Kalau xde apn type internet macam mana

    ReplyDelete
  99. Aku punya,aq beli internet rm 10 utk 1 week, gne apn yg asal,tp line x gerak lgsung. Duit habis RM10.... bile tkar apn yg admin pnye...linenye boleh thn jgk larrr..........aq rse trik ni mnjadi kot....

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas internet 1week tu hbis, ada internet free x guna y admin ni bgi?

      Delete
  100. APN yg admin pnye tu bro mcmmna?
    Kongsi2lh kita org?

    Tq?

    ReplyDelete
  101. bro nanti bole ak share pasal cam mana nakdapatkan semula data kita selepas handphone diformat atau direset . thank you

    ReplyDelete
  102. Salam admin, apn type tu saya *TYPE* internet je mcm yg di atas. Lepas semua dah siap, saya tick free hack tapi dia auto tick pergi yang original . Macam mana ni ? Harap balas. Terima kasih admin .

    ReplyDelete
  103. Pakai la digi...x perlu byk syarat...klu nk blajar beguru dgn aku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pm di email πŸ˜‰ fezmeer@gmail.com

      Delete
  104. Mcm mana cara mau pakai ni trick ni admin..trick masi aktif ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf sebb tak dapat balas komen yang sebelum ni, untuk pengetahuan Trik Internet Percuma Celom dah tak boleh pakai dah disebabkan oleh pihak Celcom upgrade ke security lebih maju dan selamat dripd hackers...
      Apa-apa pun, sila ikuti perkembngan trik-trik fresh di blog ni. TQ

      Delete
    2. Buat masa ni, trick terbaru ataupun Ghost Celcom tak boleh buat.

      Delete
  105. Bro trick ni bole pkai lgi x(bulan may 16)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trick ni dah kne block ....
      Memang takde utk latest ni

      Delete
  106. huhu celcom kan adae buat ape nak trick@ lagi meyh.

    ReplyDelete
  107. huhu celcom kan adae buat ape nak trick@ lagi meyh.

    ReplyDelete
  108. Boss ada number tak? Nak whastapp lagi senang . Hmm

    ReplyDelete
  109. wuhuuu tq bro... 1st try trus mnjadi. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

    ReplyDelete
  110. bleh guna lg ke trick ni??? 22 julai 2016

    ReplyDelete
  111. assalamualaikum trik terbaru celcom unlimited quata dah ada berminat nak belajar WhatsApp no 01131793082.Dua trik saya boleh buat celcom unlimited quata dengan trik digi unlimited

    ReplyDelete
  112. tumpang tanya, kalau root phone pakai kingroot kat pc, data dalam phone hilang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hilang ke data phone kalau root hp pkai Kingroot PC ??

      Jawapan: Tak hilang pun.. saya dah try kat banyak device. tq sudi melawat

      Delete
  113. asal lepas tukar dia balik balik ke APN asal

    ReplyDelete
  114. trick celcom ulimited. .tp kena guna sim turbo yg bru tu. .share barang bgus utk bersama. . link http://Dennx.sharethisstory.net/my-1138194-9772

    ReplyDelete
  115. INTERNET MURAH TANPA HAD !!

    ☑ Umobile tiada HAD QUOTA (Support Windows PC/Android/iOS)
    ☑ Celcom bypass quota 80gb (Support Windows PC/Android/iOS)
    ☑ Digi 70sen (Support Windows PC/Android/iOS)
    ☑ Premium Account.
    ☑ Bypass Web Blocked.
    ☑ Root/Non-Root & Jailbreak/Non-Jailbreak SUPPORTED

    Kelebihan Service:

    ☑ Anda boleh guna dimana saja anda mahu PC/Android atau iOS (tetapi TIDAK boleh multiple login dalam masa yang sama)
    ☑ Semua dalam satu harga, tiada cas tersembunyi.

    Price
    ☑ RM20 sahaja sebulan
    http://www.wasap.my/60133697110

    ReplyDelete
  116. Bro..internet dapat bukalah tapi BASIC internet jerh...macam mana nie admin

    ReplyDelete
  117. untuk tune talk/red one bleh jugak ke..?

    ReplyDelete
  118. salam..bro aq dh test tapi tk thu berjaya ke tak???nvm kalo berjaya boleh terus connect eh?Dan kolo tk sebaliknye eh lol

    ReplyDelete
  119. Are you looking for free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY AND TOTALLY FREE by registering on You Like Hits?

    ReplyDelete

SPAM Comment NOT ALLOWED !!

Powered by Blogger.